Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Με διαμπερές τραύμα ο ένας γιος από τους πυροβολισμούς - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

περιπολικο
 clock 09:38 | 16/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με σοβαρό τραύμα στο γόνατο νοσηλεύεται ο ένας εκ των 3 τραυματιών από την άγρια συμπλοκή που συνοδεύτηκε με πυροβολισμούς μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, στις 8 περίπου το βράδυ του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο υπέστη διαμπερές τραύμα στο γόνατο, από τον πυροβολισμό που δέχτηκε από το όπλο του δράστη.

Σύμφωνα με την αστυνομία η επιχείρηση ανήκει σε έναν 58χρονο άνδρα από τη Συρία.

Την ώρα της συμπλοκής μέσα στην επιχείρηση ήταν και οι 2 του γιοι ηλικίας 34 και 32 ετών.

Ξαφνικά, δύο άνδρες εισέβαλαν με ρόπαλα και αναίτια άρχισαν να χτυπούν τους 2 νεαρούς αλλά και τον πατέρα τους. 

Κατά τη συμπλοκή ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 33χρονου νεαρού με συνέπεια να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της συμπλοκής με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για έναν Ρώσο 46 ετών ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε τον γιο του ιδιοκτήτη αλλά και ένας 30χρονος από την Αλβανία οι οποίοι και αναζητούνται.

Να σημειωθεί ότι τα άλλα 2 άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο με τους πυροβολισμούς μέσα στο μίνι μάρκετ

 

Κρήτη: Νεκρός μέσα στην καμπίνα του ο πλοίαρχος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis