Κρήτη

Κρήτη - Κορωνοιός: Πρόστιμα σε μαγαζιά και στον ΟΦΗ

μπαρ

Η τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής που έχουν θεσπιστεί αυτό το διάστημα της "απελευθέρωσης" που διανύουμε, δεν έγινε σεβαστή σε πέντε περιπτώσεις τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα να επιβληθούν και τα αντίστοιχα πρόστιμα. 

Σε δύο επιχειρήσεις στο Ηράκλειο βάρεσαν ... χρηματικές καμπάνες- στην πρώτη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ, καθώς το κατάστημα εξυπηρετούσε πελάτες σε εξωτερικό χώρο πέρα του προβλεπόμενου ορίου. Στη δεύτερη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ με 15 ημέρες αναστολής λειτουργίας, καθώς εξυπηρετούνταν όρθιοι πελάτες. 

Στα Χανιά σε ένα κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ καθώς λειτουργούσε στερεωφονικό συγκρότημα,  ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, γιατί δεν υπήρχε ανοικτός χώρος. 

Τέλος, πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και αυτό διότι επετράπη η είσοδος ατόμων χωρίς άδεια στις κερκίδες. 

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 13 μάσκες ως εξής: Χανιά 2, Ρέθυμνο 4 και Ηράκλειο 7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Ανοικτά προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα - Αιφνιδιάστηκαν τα ... σουπερμαρκετ

Ηράκλειο: Νέο περιστατικό αυτοχειρίας με νεαρό φοιτητή

ΣτΕ: Δικαιώθηκαν γονείς για παιδί που γεννήθηκε με βαριά αναπηρία

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

τρόφιμα ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ  ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γραβιέρα, κρεμμύδια, πατάτες, πελτές ντομάτας, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα  28/06/2021.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Τη Δευτέρα 28/06/2021 θα παραλάβουν οι Φορείς των  Π.Ε. Χανίων, Π.Ε. Ρεθύμνου και ο Δήμος Χερσονήσου.
  • Την Τρίτη 29/06/2021 οι Φορείς της  Π.Ε. Λασιθίου.
  • Την Τετάρτη 30/06/2021 οι λοιποί Φορείς της Π.Ε. Ηρακλείου.
  •     Από Δευτέρα 28/06/2021 έως Παρασκευή 02/07/2021 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος  Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους.

Κατά τη διαδικασία της διανομής στα σημεία διανομής ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Γιατί χτύπησε «κόκκινος συναγερμός» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δήμος Ηρακλείου: Έκτακτη ρύθμιση για βεβαιωμένες οφειλές λόγω COVID-19

Ηράκλειο: Συναγερμός για το σκυλάκι που έπεσε στη θάλασσα (Φωτογραφίες)