Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Έλεγχοι και πρόστιμα σε πολίτες και επιχειρήσεις

ζαχαροπλαστείο

Δεκαεπτά πρόστιμα σε πολίτες για διάφορες παραβάσεις των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού βεβαιώθηκαν το περασμένο 24ωρο, ενώ έγιναν σε όλη την Κρήτη 1.509 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ.

Για μετακινήσεις μετά τη 1 τη νύχτα βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο 5 πρόστιμα.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα στα Χανιά, 2 στο Ηράκλειο,1 στο Λασίθι, ενώ στο Ρέθυμνο "έπεσαν" καμπάνες σε mini market και ζαχαροπλαστείο γιατί δεν διέθεταν την ταμπέλα με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων στο κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Έβαλε φωτιά... με τη θέληση του - Μία σύλληψη

Ηράκλειο: Έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα σχοινί

Θάνατος Μίκη Θεοδωράκη: Με λουλούδια και μηνύματα το μνημόσυνο στο Γαλατά

Κρήτη

Ηράκλειο

Έφυγε από τη ζωή ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος

πένθος

Απεβίωσε σήμερα ο Νικόλαος Γρύλος, πατέρας των επικεφαλής του Ομίλου IOGR. 

Ο Νικόλαος Γρύλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1945. Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Γρύλου και απέκτησαν 2 παιδιά και 4 εγγόνια.

Με το πρακτορείο “Ilios Travel” που ίδρυσε το 1970, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, καθώς πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη μετακίνηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην Κρήτη από τις αρχές της 10ετίας του ’70 έως σήμερα. 

Με την πολυετή επιχειρηματική δράση και το επαγγελματικό ήθος του, ο Νικόλαος Γρύλος κέρδισε την εκτίμηση και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας που στο πρόσωπό του έβλεπαν έναν άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στην τοπική Οικονομία και στον ελληνικό Τουρισμό συνολικά.

Με την επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη επαγγελματική πορεία του, ο Νικόλαος Γρύλος έθεσε τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη και μετεξέλιξη του Ομίλου επιχειρήσεων IOGR, την οποία συνεχίζουν σήμερα οι γιοι του Γιάννης και Ανδρέας, με τις ίδιες πάντα αξίες που τους μετέδωσε. 

Η κηδεία του Νικόλαου Γρύλου θα γίνει στο Ηράκλειο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου Κρήτης την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Παρίστανε τον λογιστή και της άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

Κρήτη: Στις κάλπες οι Δικηγόροι - Όλοι οι συνδυασμοί

Ηράκλειο: Έρχεται ο κόμβος στον Άη Γιάννη Χωστό - Ξεκίνησαν οι εργασίες

ESPA BANNER