Κρήτη

Κρήτη: Η τύχη... δεν χαμογέλασε σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ - Πρόστιμο και λουκέτο

πρακτορείο ΟΠΑΠ

Συνολικά 29 πρόστιμα βεβαιώθηκαν το περασμένο 24ωρο σε επιχειρήσεις και πολίτες του Ηρακλείου μετά από 2.647 ελέγχους της ΕΛΑΣ.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Χανιά θα βάλει λουκέτο για δύο εβδομάδες και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 2.000 ευρώ, για υπεράριθμους πελάτες.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης mini market στο Ρέθυμνο θα πληρώσει 300 ευρώ για μη αναγραφή του μέγιστου αριθμού επιπτεπόμενων πελατών σε εμφανές σημείο του καταστήματος.

Για μετακινήσεις μετά τη 1 τη νύχτα βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα στην ΠΕ Ηρακλείου.

Για μη χρήση μάσκας θα πληρώνουν πρόστιμο επιβάτες λεωφορείων και ταξί, πελάτες αλλά και υπαλληλοι διαφόρων επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Κρήτη: Το πρώτο πάρκο σκύλων παραδόθηκε στο Ρέθυμνο

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER