Κρήτη

Κρήτη: Έκλεισαν τα μπαρ μετά τον ξαφνικό έλεγχο

μπαρ κορωνοϊός

Λουκέτο σε δύο καταστήματα μπήκε το βράδυ της Δευτέρας  από την Αστυνομία στην πόλη των Χανίων.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των Αρχών, το ένα μπαρ λειτουργούσε πέραν του επιτρεπτού ωραρίου ενώ και οι θαμώνες που έπρεπε να είναι μέσα, ήταν υπεράριθμοι.

Στην εν λόγω επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 18 ημέρες.

Στην δεύτερη επιχείρηση, πάλι μπαρ, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 3 ημερών καθώς κατά τον έλεγχο των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Πρόστιμα και για μάσκες

Συνολικά τη Δευτέρα (5/10) στην Κρήτη βεβαιώθηκαν δέκα παραβάσεις για μη χρήση μάσκας εκ των οποίων οι έξι στην ΠΕ Ηρακλείου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλες οι περιπτώσεις αφορούν σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Κρήτη

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

δικη γιακουμακη

Διακόπηκε για την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού της Εισαγγελέως.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία που κύλησε ομαλά κατέθεσαν τρεις ακόμα συμφοιτητές του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής ενώ σήμερα, σύμφωνα με το epirus-tv, επρόκειτο να καταθέσει η υπεύθυνη της εστίας της σχολής.

Η εν λόγω δίκη εφόσον δεν κληθούν και άλλοι μάρτυρες οδεύει προς ολοκλήρωση κάτι που αναμένουν με αγωνία οι οικείοι του Βαγγέλη οι οποίοι θα βρεθούν για μία ακόμα φορά στα Ιωάννινα σε λίγες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκινησιακή φόρτιση τις προηγούμενες ημέρες της μητέρας, του πατέρα αλλά και της αδερφής του Βαγγέλη υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη.

Αυτό που ζητά η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη τους.

ειδησεις σημερα

Ηράκλειo: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω βλάβης

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια