Διοικητικά πρόστιμα, ύψους 500 ευρώ επιβλήθηκαν σε κατοίκους Χανίων, οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν υπολείμματα καλλιεργειών στις Βούβες και στο Ορθούνι του Δήμου Πλατανιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα πρόστιμα επιβλήθηκαν επειδή οι δύο άνδρες δεν διέθεταν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.
Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής:
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κισσάμου, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Βούβες στον Δήμο Πλατανιά Χανίων Κρήτης.
Επίσης, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, σε Έλληνα, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα μετά από καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή Ορθούνι του δήμου Πλατανιά Χανίων στην Κρήτη.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Στην Εντατική 16χρονος μετά από τροχαίο
Ηράκλειο: Έκαψαν κάδο απορριμμάτων στη μέση του δρόμου! (φωτογραφίες)