Κρήτη

Κρήτη: Δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

μακεδονια.jpg

Ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος δίνουν για το πρωί της Κυριακής πολίτες από όλη τη χώρα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Από το συλλαλητήριο, δεν θα μπορούσε να λείψει η Κρήτη, καθώς δεκάδες πολίτες ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα. Ο όγκος των διαδηλωτών θα μετακινηθεί με τα πλοία της γραμμής, από το λιμάνι του Ηρακλείου και της Σούδας, χωρίς να λείπουν και οι περιπτώσεις της μετάβασης στην Αθήνα με αεροπλάνα.

Εξάλλου, τις τελευταίες ημέρες απευθύνεται κάλεσμα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, από ομάδες πολιτών που συμμετείχαν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις για την Μακεδονία, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Κεραυνός σκότωσε 30 πρόβατα

Πρόβατα κεραυνός

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κτηνοτρόφος στην Άση Γωνιά Χανίων, που βρήκε 30 από τα ζώα του νεκρά κάτω από ένα δέντρο.

Ο Γιώργος Πλυμάκης, στην αρχή πίστεψε πως κάποιος σκότωσε τα ζώα του, έκπληκτος όμως άκουσε τον κτηνίατρο να του λέει πως τα πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό. Τα είκοσι πρόβατα και οι δέκα κριοί βρέθηκαν νεκρά το ένα δίπλα στο άλλο, κάτω από ένα δέντρο σε μία δύσβατη περιοχή στη θέση Αμμολοχιά.

Όπως ο ίδιος είπε στην ΕΡΤ Χανίων χθες είχε έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, ενώ έπεσαν και παρά πολλοί κεραυνοί. Ο κτηνοτρόφος που επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ, αύριο θα κάνει αναγγελία για το συμβάν και στη συνέχεια κλιμάκιο του οργανισμού θα επισκεφθεί την περιοχή για να το καταγράψει, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να αποζημιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ

Κρήτη: Άσφαλτος πλέον ένα μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου