Κρήτη

Κρήτη: Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του δέρματος

καρκίνος δέρματος

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω διοργανώνει Ομιλία με εξέταση σπίλων (ελιών) από τον Eιδικό Ιατρό Δερματολόγο κ. Γεώργιο Επιτροπάκη με το κατωτέρω πρόγραμμα.

-Στο Δήμο Φαιστού στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ Το Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 11:00 -11:30 ομιλία και εν συνεχεία στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΙΡΩΝ εξέταση των δημοτών που θα προσέρχονται μέχρι τις 15:30 μμ.

Στο Δήμο Ηρακλείου στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ (δίπλα στo ΚΕΠ) Πλατεία Λιονταριών το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:30 μμ. με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα των Μοιρών.

Ποια είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου (ελιάς)-μελανώματος; Ποιοι διατρέχουν κίνδυνο; Που πρέπει να απευθυνθώ.

Αυτά και άλλα πολλά ο Ειδικός Ιατρός Δερματολόγος κ. Γεώργιος Επιτροπάκης (Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής- Αφροδισιολογικής Εταιρείας και Μέλος της Ελληνικής Δερματο-Χειρουργικής Εταιρείας) και η Ομάδα Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω με έντυπο υλικό σας περιμένουν πρόθυμοι να απαντήσουν και στις δικές σας ερωτήσεις.

Κρήτη

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

νάθαν δίπλας

Μία εβδομάδα πριν φαίνεται πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος...

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν... 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών