Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας ο 33χρονος κτηνοτρόφος από τα Ανώγεια που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού 32χρονης τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του 33χρονου Θεονύμφης Μπέρκη, ο 33χρονος εντολέας της υποστηρίζει πώς η σεξουαλική πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε με τη συναίνεση της ίδιας της 32χρονης γυναίκας.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων σε κακή κατάσταση και οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έφερε σημάδια που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση και πιθανότατα ακόμα και σε βιασμό.
Από εκεί η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι στη συνέχεια διάβασαν το σχετικό έγγραφο στους συναδέλφους τους στο Ρέθυμνο.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο - τραγωδία: Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα
Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο που "έφυγε" νωρίς
Ηράκλειο: Το ευχαριστώ της οικογένειας του Αντώνη που "έφυγε" νωρίς...