Κρήτη

Κρήτη: Αντιδρούν για τη ματαίωση του Συνεδρίου

κινητά/υπολογιστές

Ανακοίνωση για την ματαίωση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας στην Αθήνα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Νομού Ρεθύμνου.

«Ο Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Νομού Ρεθύμνου, καταδικάζει απερίφραστα την ματαίωση του 38ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, με ευθύνη της ηγεσίας του Π.Α.ΜΕ και της βίαιης παρέμβασής του, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει να ξεκινήσουν καν οι διεργασίες του Συνεδρίου.
Οι αντιπρόσωποι που φτάσαμε στην Αθήνα από κάθε γωνία της Ελλάδας προκειμένου να τιμήσουμε μια κορυφαία Δημοκρατική διαδικασία ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα, αψηφώντας τις κάκιστες καιρικές συνθήκες και τα κάθε είδους απρόοπτα εξαιτίας αυτών, επιστρέψαμε τελικά στα μέρη μας εξουθενωμένοι και απογοητευμένοι, επειδή «κάποιοι» δε θέλησαν να γίνει το Συνέδριο για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους κομματικούς σχεδιασμούς. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ντροπή για το Συνδικαλιστικό Κίνημα,  για την Δημοκρατία και τις αξίες της και θα μας βρίσκουν πάντοτε απέναντι.

Υ.Γ. : Εξαιρετική ιδέα η επιλογή των κυρίων να κάνουν κατάληψη στην κεντρική αίθουσα του Συνεδρίου φορώντας μάσκες μαϊμούδων, καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων…»  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Με υπερηφάνεια η παρέλαση (φωτογραφίες)

παρέλαση στο Ηράκλειο

Υπερηφάνεια σήμερα στο Ηράκλειο, στη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Μετά από δύο χρόνια εξαιτίας του κορωνοϊού, οι μαθητές και τα τμήματα του στρατού επέστρεψαν, στο πλαίσιο των καθειρωμένων εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο.

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν χάλασε τις εκδηλώσεις και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (φωτο)

Η 5η Μεραρχία Κρητών στο Αλβανικό μέτωπο (φωτογραφίες)

ESPA BANNER