Κρήτη

Κρήτη: Ψηφιακά θερμόμετρα και 5.000 γάντια, δωρεά στους αστυνομικούς

αστυνομικός.jpg

Δύο ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα και 5.000 γάντια μίας χρήσης, δώρισε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων.

Την πρωτοβουλία των Τριτέκνων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επισημαίνοντας ότι «η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, τα 5.000 γάντια θα δοθούν για τη «θωράκιση» των αστυνομικών μαζί και με άλλο υγειονομικό υλικό.

Περίεργα - Παράξενα

Αστυνομικοί φόρεσαν κράνη... κορωνοϊού (βίντεο)

ινδία

Οι αστυνομικοί στην Ινδία φόρεσαν κράνη σε σχήμα... κορονοϊού, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες να μείνουν σπίτι.

Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο βγήκαν στους δρόμους για να ελέγξουν τα περιοριστικά μέτρα την Τρίτη (31/3). Σε αρκετούς η εικόνα αυτή προσέφερε γέλιο, αλλά το μήνυμα πέρναγε.

Η κυβέρνηση στην Ινδία έχει επιβάλει πανεθνικό lockdown λόγω της πανδημίας. Η χώρα μετρά 1.251 κρούσματα και 32 νεκρούς, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης.