Άγριο έγκλημα χθες βράδυ στα Χανιά με θύμα έναν άνδρα, στην οδό Σμύρνης, κοντά στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 52χρονος βρέθηκε νεκρός, φέροντας άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο.
Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο το θύμα της ανθρωποκτονίας, ήταν φιμωμένο με μονωτική ταινία.
H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες αργά το βράδυ όταν γείτονας του άτυχου 52χρονου, διαπίστωσε ότι η πόρτα του σπιτιού του θύματος, ήταν ανοικτή ενώ υπήρχε και αναστάτωση στο χώρο.
Ο 52χρονος ήταν γνωστός στις Διωκτικές Αρχές και δεν αποκλείεται η δολοφονία του να έχει να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν ενοχλούσε στη γειτονιά, ενώ συχνα λάμβανε επισκέψεις από διάφορους “περίεργους” -κατά τα λεγόμενα των γειτόνων – ανθρώπους.
Σύμφωνα με τους ίδιους, ο άτυχος άνδρας έμενε στο διαμέρισμα τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, ενώ φέρεται να μην είχε άλλους κοντινούς συγγενείς.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Θρήνος για τον 29χρονο Νίκο που "'έσβησε" στην άσφαλτο (φωτογραφίες)
Κρήτη: Στιγμές τρόμου για γυναίκα - Την χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι