Κρήτη

Κρήτη: Στις επάλξεις η Πυροσβεστική - Εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας

ypoxwrisi_gefyras.jpg

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηηρεσία σε όλη την Κρήτη, η οποία έχει κληθεί να συνδράμει σε εκατοντάδες περιστατικά, που προκάλεσε η κακοκαιρία. Μόνο χθες Τρίτη στις 06.00 το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, δέχτηκε 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και κοπές δέντρων.
Έλαβε μέρος με 18 συνεργεία και 36 άτομα πραγματοποιώντας 91 αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και επιχειρήσεις και 9 κοπές δέντρων.
Συγκεκριμένα
Στο νομό Χανίων η Υπηρεσία, με 7 οχηματα και 14 ατομα, επενέβη σε 35 αντλήσεις και 2 κοπές δέντρων.
Στο νομό Ρεθύμνου η Υπηρεσία μας, με 7 οχήματα και 14 άτομα, επενέβη σε 46 αντλήσεις και 2 κοπές δέντρων.
Στο νομό Ηρακλείου, με 2 οχήματα και 4 άτομα, σε 9 αντλήσεις και 1 κοπή δέντρου και στο νομό Λασιθίου με 2 οχήματα και 4 άτομα,επενέβη σε 1 αντλήση και 4 κοπές δέντρων. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER