Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου - Αυξημένη και η τουριστική κίνηση στην Κρήτη
αδειούχοι Αυγούστου
 clock 08:35 | 10/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Κορυφώνεται η τουριστική κίνηση στους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, με τους αδειούχους να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα με κάθε μέσο, ενώ, μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου εκτελούνται πλέον κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Γενικότερα, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε από χθες Σάββατο (09.08) στο λιμάνι του Πειραιά. Συνολικά πραγραμματίστηκαν   27 δρομολόγια για τους προορισμούς Κυκλάδες Κρήτη, Δωδεκάνησα, Βορειοανατολικό Αιγαίο και 45 δρομολόγια  για τον Αργοσαρωνικό. 

Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση και στην Κρήτη.

«Έχουμε κόσμο. Έχουμε κλασικά Σκανδιναβούς επισκέπτες πάρα πολλούς, αλλά όχι μόνο. Έχουμε και πάρα πολλούς επισκέπτες από άλλες χώρες», λέει στο MEGA ο Γιάννης Μαλανδράκης, δήμαρχος Πλατανιά Χανίων.

«Οι τιμές είναι λίγο πολύ στα περσινά επίπεδα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις και στα καταλύματα αλλά και στις υπηρεσίες εστίασης. Υπάρχει όλη η γκάμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρίψη ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα από αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Φαράγγι της Σαμαριάς: Επιτυχής διάσωση περιπατητή - Στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis