Η αγωνία των πολιτών με φόντο τη σωρεία κρουσμάτων που καταγράφεται καθημερινά στη χώρα μας μεγαλώνει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί Ηρακλειώτες να σπεύδουν καθημερινά προκειμένου να κάνουν rapid test, προκειμένου να διαπιστώσουν αν νοσούν από κορωνοϊό.
Ακόμα και σήμερα Κυριακή (16/01), η εικόνα που καταγράφεται στο σταθερό σημείο δειγματοληψίας στην Πλατεία Ελευθερίας, αποτυπώνει αυτήν την κατάσταση.
Η ουρά για τη διενέργεια rapid test - όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα - είναι ιδαίτερα μεγάλη, με αρκετούς να διαμαρτύρονται για πολυωρη αναμονή, επισημαίνοντας παράλληλα πως αν και το κινητό κλιμάκιο διενέργειας rapid test από την πλατεία Αγίας Αικατερίνης μετακινήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να ενισχυθεί το δέυτερο, η ταλαιπωρία παραμένει για τους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.477 νέα κρούσματα στην Κρήτη και συγκεκριμένα 665 στο Ηράκλειο, 486 στα Χανιά, 212 στο Ρέθυμνο και 114 στο Λασίθι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κορωνοϊός: Λήγει σήμερα η προθεσμία εμβολιασμού των άνω των 60