Κρήτη

Κρήτη: Καμμένα σχεδόν 100 στρέμματα δασικής έκτασης σε μία ημέρα

Φωτιά Εύβοια

Σχεδόν 100 στρέμματα δασικής έκτασης έκαψαν χθες φωτιές σε Ηράκλειο, Μαλεβίζι και Οροπέδιο. 

Συνολικά 7 οχήματα και 16 πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε φωτιά που ξέσπασε στην Αγία Φωτεινή η οποία και έκαψε 15 στρέμματα δασικής έκτασης. 

Τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες επενέβησαν σε φωτιά που ξέσπασε στο Μάραθος του Δήμου Μαλεβιζίου, η οποία και έκαψε 3,5 στρέμματα δασικής έκτασης. 

Μεγάλες ζημιές άφησε πίσω της και η φωτιά στο Λιμνάκαρο, όπου χρειάστηκε να επέμβουν 4 οχήματα και δέκα πυροσβέστες. 

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να "πιάσουν" τη φωτιά και διανυκτέρευσαν για προληπτικούς λόγους στην περιοχή, ωστόσο όπως υπολογίζεται, η φωτιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 70 στρέμματα. 

Διενεργείται προανάκριση και για τις τρεις φωτιές. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής