Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Καλέσσα: Βαρύ το πένθος - Και δεύτερος αιφνίδιος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες
σαραντος βαμβουκας
 clock 20:43 | 11/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Το πέπλο του θανάτου έπεσε βαρύ σε δύο οικογένειες στα Καλέσσα του δήμου Μαλεβιζίου, καθώς δύο νέοι άνθρωποι υπέστησαν ανακοπή καρδιάς σε διάστημα λίγων ωρών και κατέληξαν.

Το μεσημέρι της Κυριακής 10/08/25 στα Κάτω Καλέσσα έπεφτε νεκρός μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια της μητέρας του ο 53χρονος Κώστας Κουνάλης.

Image
κωστας κουναλης

(Ο άτυχος Κώστας Κουνάλης)

Η τοπική κοινωνία των Καλεσσών, όμως δέχθηκε και δεύτερο "χτύπημα" μέσα σε λίγες ώρες καθώς το απόγευμα της Κυριακής ο 57χρονος Σαράντος Βαμβουκάκης υπέστη απανωτά εμφράγματα μέσα στο σπίτι του στα Πάνω Καλέσσα.

Αμέσως άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του, προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ και σε προσπάθεια ανάνηψης με απινιδωτή, έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο και τον διακομίσει στο ΠΑΓΝΗ, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ.

Δυστυχώς όμως η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε τελειωτικά το απόγευμα της Δευτέρας 11/08/25.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια μέσω του προφίλ του στο facebook:

Η κηδεία του Κώστα Κουνάλη θα γίνει την Τρίτη 12/08/25  στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Κάτω Καλέσα και του Σαράντου Βαμβουκάκη στις 5.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα.

Το ekriti.gr εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στιςοικογένειες των δύο ανθρώπων που έφυγαν ξαφνικά και τόσο άδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τραγωδία στην Αμμουδάρα: 56χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis