Το πέπλο του θανάτου έπεσε βαρύ σε δύο οικογένειες στα Καλέσσα του δήμου Μαλεβιζίου, καθώς δύο νέοι άνθρωποι υπέστησαν ανακοπή καρδιάς σε διάστημα λίγων ωρών και κατέληξαν.
(Ο άτυχος Κώστας Κουνάλης)
Η τοπική κοινωνία των Καλεσσών, όμως δέχθηκε και δεύτερο "χτύπημα" μέσα σε λίγες ώρες καθώς το απόγευμα της Κυριακής ο 57χρονος Σαράντος Βαμβουκάκης υπέστη απανωτά εμφράγματα μέσα στο σπίτι του στα Πάνω Καλέσσα.
Αμέσως άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του, προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ και σε προσπάθεια ανάνηψης με απινιδωτή, έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο και τον διακομίσει στο ΠΑΓΝΗ, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ.
Δυστυχώς όμως η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε τελειωτικά το απόγευμα της Δευτέρας 11/08/25.
Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια μέσω του προφίλ του στο facebook:
Η κηδεία του Κώστα Κουνάλη θα γίνει την Τρίτη 12/08/25 στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Κάτω Καλέσα και του Σαράντου Βαμβουκάκη στις 5.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα.
Το ekriti.gr εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στιςοικογένειες των δύο ανθρώπων που έφυγαν ξαφνικά και τόσο άδικα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τραγωδία στην Αμμουδάρα: 56χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα