Κρήτη

Καιρός για... αποδράσεις το τριήμερο στην Κρήτη

καλός καιρός

Ιδανικές θα είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στην Κρήτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο κ. Λέκκας είπε ότι ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και αρωγός των εκδρομέων.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και γρήγορη βελτίωση το βράδυ για να επανέλθει το καλό σκηνικό από την Κυριακή με ηλιοφάνεια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, μεταβλητούς ασθενείς ανέμους και την θερμοκρασία να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν και την Καθαρά Δευτέρα με άνοδο του υδραργύρου στους 20 βαθμούς και ενίσχυση των νοτιάδων, ευνοώντας τους εκδρομείς και την έξοδο στην ύπαιθρο για τα παραδοσιακά Κούλουμα.

Ωστόσο η ενίσχυση των νοτίων ανέμων θα δυσκολέψει το πέταγμα του χαρταετού στις βόρειες περιοχές της Κρήτης, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Κρήτη

Λασίθι

Ο Διοικητής του "Διαλυνάκειου" ευχαριστεί ιδιώτες για δωρεές

διαλυνάκειο

Η Διοίκηση των Διασυνδεόμενων ΓΝ Λασιθίου–ΓΝ Νεαπόλεως  << Διαλυνάκειο >> γνωστοποιεί ότι με τις υπ. αρθμ.πρωτ.842/8-4-202 και 835/8-4-2020 αποφάσεις της έγιναν αποδέκτες οι παρακάτω δωρεές:

1. Από την κ Καλημέρη Μιχαέλα ένα  Holter Ρυθμού 24ωρο TLG 5000 Conect δωρεά  προς την Καρδιολογική κλινική του ΓΝΑΝ.

2.Απο τον κ Μαρκουλάκη Ιωάννη ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε. νερό Σεληνάρι 3.000  φιάλες 500ml.

Ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων κ Ανδρεαδάκης Εμμ. ευχαριστεί τους δωρητές.