Κινητοποίηση λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα στην παραλιακή του Ηρακλείου στο ύψος των φαναριών που βρίσκονται στο Παγκρήτιο Στάδιο, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο περιστατικό εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.
Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον πλησιέστερο σταθμό αλλά και πυροσβεστικό όχημα καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι σε ένα από αυτά εκδηλώθηκε φωτιά, κάτι που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σήμερα στο κέντρο των Χανίων μετά και την σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ.
Ο οδηγός του ενός οχήματος τραυματίστηκε ενώ το ένα αυτοκίνητο κατέληξε με μεγάλη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού.
Τυχερή ωστόσο στάθηκε οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο νωρίτερα σήμερα στα Κουνουπιδιανά Χανίων.
Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια εκείνο να προσκρούσει σε τοίχο σπιτιού και η ίδια να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Εκτός Εντατικής δύο από την παρέα με τα ... σφηνάκια απορρυπαντικού
Ηράκλειο: Δαμόκλειος σπάθη τα ετοιμόρροπα κτίσματα για τους περαστικούς