Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε το Σάββατο ένας κάτοικος στο χωριό Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, όταν είδε το έδαφος να υποχωρεί δίπλα ακριβώς από το σπίτι του και σε σημείο όπου καθημερινά σταθμεύει το αυτοκίνητό του.
Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Βουράκη, ο οποίος με αγωνία αναζητά τα αίτια αυτής της ζημιάς, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, έχει επεκταθεί και στην διπλανή ιδιοκτησία και συγκεκριμένα σε σπίτι το οποίος το τελευταίο διάστημα είναι ακατοίκητο.

Ο ΄κ. Βουράκης απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ωστώσο - μέχρι την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ - κανείς δεν είχε επισκεφθεί το σημείο προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια (αν π.χ. οφείλονται στις σεισμικές δονήσεις) και να αναζητηθούν λύσεις. "Φοβάμαι να μπω στο σπίτι μου μετά από αυτή την ζημιά που έχει υποστεί ο χώρος που καθημερινά αφήνω το αυτοκίνητό μου, είμαι ανήσυχος και γι αυτό απευθύνθηκα στο Δήμο", δήλωσε χαρακτηριστικά, στο ekriti.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: Σοκάρει η καταγγελία για βιασμό ανήλικης