Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Θρήνος στην Ανώπολη για τον τραγικό θάνατο του 35χρονου Νίκου
35ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
 clock 17:25 | 05/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ανώπολης του δήμου Χερσονήσου για τον τραγικό θάνατο του 35χρονου Νίκου που άφησε την τελευταία του πνοή από φωτιά που σημειώθηκε στο σπίτι του, έπειτα από διαρροή υγραερίου από την κουζίνα.

Όλοι μιλούν για έναν φιλήσυχο και καλό άνθρωπο - πατέρα δύο παιδιών - τα οποία έπαιρνε μαζί του κάθε Σαββατοκύριακο αφού ήταν διαζευγμένος.

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό το πρωί, καθώς οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη σε λέβητα, ωστόσο —σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Πυροσβεστικής— δεν υπήρξε έκρηξη.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ενώ στον χώρο της κουζίνας φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φωτιά, η οποία είχε ήδη σβήσει πριν την άφιξή τους.

Είναι πολύ πιθανό ο θάνατός του να οφείλεται σε αναθυμιάσεις, κάτι που θα αποσαφηνιστεί μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Τον 35χρονο εντόπισε η αδελφή του, η οποία τον αναζητούσε ανήσυχη ενώ από την πρώτη στιγμή στο σπίτι έσπευσαν συγγενείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακούφιση σε Έμπαρο και Θωμαδιανό - Νερό ξανά στα σπίτια με νέο δίκτυο (εικόνες)

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis