Θρήνος στις Βασιλειές από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 66χρονος ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του εν ώρα αγροτικών εργασιών.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 66χρονος Νίκος Ασκιανάκης έπεσε μαζί με το τρακτέρ του σε παρακείμενο χωράφι με συνέπεια να καταπλακωθεί.
Παρά το γεγονός ότι πρόλαβε και ενημέρωσε ο ίδιος τους οικείους του, άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία.
Η κόρη του τον αποχαιρετά με μία σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Ο άτυχος Νίκος Ασκιανάκης ήταν γνωστή και αγαπητή φιγούρα στις Βασιλειές καθώς σχεδόν καθημερινά κυκλοφορούσε με το τρακτέρ του το οποίο έμελλε δυστυχώς, να του κοστίσει τη ζωή.
Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) από τον Ιερό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.
Διαβάστε επίσης:
Δικαστήριο μπλόκαρε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Ηράκλειο: Τρύπωνε στην καφετέρια που δούλευε και άδειαζε το ταμείο
Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι - Σε σοκ ο πατέρας