Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένειά του αλλά και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που υπηρετούσε, ο θάνατος ενός νέου και αγαπητού του ανθρώπου.
Ο Παναγιώτης Καπετάνιος που υπηρετούσε στην Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου "έφυγε" εντελώς ξαφνικά σήμερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Από την υπηρεσία του, γίνεται λόγος για ένα από τα πλέον αγαπητά παιδιά ο οποίος είχε παντρευτεί επίσης με γυναίκα λιμενικό και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης βρισκόταν σε λιόφυτο στον Χάρακα Ηρακλείου όταν ξαφνικά αισθάνθηκε

αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Δυστυχώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι καθώς ο Παναγιώτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του στο κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και αδυνατούν να πιστέψουν πως "έφυγε" από τη ζωή τόσο αναπάντεχα και πρόωρα, ένα από τα καλύτερα, παιδιά όπως τον περιγράφουν.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Νέα τραγωδία - Έπεσε από μπαλκόνι και πέθανε στο χειρουργείο
Κρήτη: Στην Εντατική ανήλικη μητέρα λίγο μετά τον τοκετό!
Ηράκλειο: Η καταστροφή στην Εφορία μετά την πυρκαγιά - Εμπρησμό, δείχνουν τα στοιχεία (φωτογραφίες)