Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Σαν άγγελος η δίχρονη Εφραιμία πέταξε στον ουρανό...
πένθος
 clock 08:09 | 24/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της μόλις 2 ετών Εφραιμίας, του μικρού κοριτσιού που άφησε την τελευταία της πνοή χθες το απόγευμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η μικρή αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις πρώτες μέρες της ζωής της είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Χθες η μικρή ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Οι γονείς της κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μία τιτάνια αλλά άνιση μάχη για τρεις ώρες, προσπαθώντας να επαναφέρουν το παιδί.

Ομως η μικρή δεν τα κατάφερε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα (Δευτέρα 24/11) στις 3.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τυλίσσου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 3.

Το ekriti και το Ράδιο Κρήτη απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια την οικογένεια

Image
εφραιμία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές από σήμερα - Η πρόγνωση της εβδομάδας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis