Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Προσπέραση - "θάνατος" σε διπλή γραμμή και πάνω στη γέφυρα (βίντεο)
γεφυρα παλιοκαστρου
 clock 20:08 | 04/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν έχει όρια τελικά η αχαρακτήριστη οδηγική συμπεριφορά στην Κρήτη.

Οδηγός Ι.Χ έκανε προσπέραση σε διπλή γραμμή και μάλιστα επάνω στη γέφυρα του Παλιόκαστρου  επί του ΒΟΑΚ.

Το πως δεν έγινε κάποιο ατύχημα μόνο η Παναγία η Παντάνασσα ξέρει!

Η διπλή διαχωριστική γραμμή σηματοδοτεί επικίνδυνα σημεία ή περιοχές με περιορισμένη ορατότητα όπου η προσπέραση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. 

Όμως ο συγκεκριμένος οδηγός αψήφησε τον Κ.Ο.Κ, προσπέρασε αντικανονικά δύο οχήματα επάνω στη γέφυρα.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! Πάνω στη Γέφυρα της Παντάνασσας ρε αθεόφοβε; έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Λιονάκης - πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

@antonisdafermos

Ιταν ξεκινάς τη δουλειά σου και σου λένε Καλημέρα δεν ξέρεις όμως αν θα προλάβεις να γυρίσεις στο σπίτι Προσπέρασιν πάνω στη γέφυρα με διπλή γραμμή ΒΟΑΚ 2025

♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Υπενθυμίζεται πως ποιος πατήσει τη διπλή διαχωριστική ή επιχειρήσει να προσπεράσει – κάτι που δυστυχώς συμβαίνει συχνά – τιμωρείται από το νόμο με διοικητικό πρόστιμο 700 ευρώ και επί τόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης και των πινακίδων κυκλοφορίας για 20 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θερινές εκπτώσεις στο Ηράκλειο: Απογοήτευση στην αγορά - Υψηλή επισκεψιμότητα με χαμηλές εισπράξεις

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis