Κρήτη

Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για τις δύο γυναίκες, μετά το εμβόλιο

Εντατική

Βασανιστικά αργά περνούν οι ώρες για τις οικογένειες των δύο γυναικών, που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες το μεσημέρι, και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Οπως δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης,η γυναίκα πέρασε ένα ήρεμο βράδυ και δεν παρατηρήθηκε επιδείνωση της κλινικής της εικόνας.

Η οικογένειά της μετρά τα λεπτά που περνά στην εντατική, και όπως δήλωσε η μητέρα της: "Δεν θέλω αποζημιώσεις, δεν θέλω τίποτα. Θέλω να γίνει καλά η κόρη μου. Μόνο αυτό."

Την ίδια ώρα η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει μία μικρή βελτίωση, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση στην καρωτίδα.

Η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ που συνεδρίασε εκτακτως χθες, με αντικείμενο τα 3 περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη, κατέληξαν σε προσωρινό πόρισμα για πιθανή συσχέτιση του εμβολίου με τα περιστατικά θρομβώσεων όσον αφορά στην περίπτωση του 35χρονου αλλά και της 44χρονης. Επίσης συνεχίζεται ο κλινικός έλεγχος στην περίπτωση της 47χρονης και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος από την Ιεράπετρα, ο οποίος έκανε δύο χειρουργεία και λίγο έλειψε να χάσει το πόδι του, δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά, μετά την απίστευτη περιπέτειά του, ενώ εμβολιάστηκε με το AstraZeneca.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο θανατηφόρο στην Κρήτη: Έπεσε με τη μηχανή του σε ελιά

Κρήτη: Πρόστιμο σε επιχειρήσεις που... λειτούργησαν παραπάνω ώρα

Θλίψη στην Κρήτη: "Έφυγε" ο γνωστός καλλιτέχνης, Αντώνης Φραγκιαδάκης

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Δηλητηριασμένα δολώματα έσπειραν τον θάνατο (φωτογραφίες)

δηλητηριασμένα δολώματα

Επείγουσα έρευνα στον Ξηρόκαμπο Σητείας έγινε χθες στον Ξερόκαμπο Σητείας από την Κρητική Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων - Ομάδα LIFE Against Poison Crete, η οποία "μάχεται" ενάντια στην Παράνομη Χρήση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων.

Τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά καθώς εντοπίστηκαν 2 γάτες και 1 σκαντζόχοιρος νεκρά, με σαφείς ενδείξεις δηλητηρίασης, και 5 κομμάτια ψαριού διάσπαρτα σε απόσταση 2μ. και καλυμμένα με σκόνη που παραπέμπει σε χρήση ιδιαίτερα τοξικής ουσίας τύπου Methomyl. Για το περιστατικό έχει κατατεθεί σχετική μήνυση στο Α.Τ. Σητείας.

Η ανάρτηση:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Παρίστανε τον λογιστή και της άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

Κρήτη: Νέο τροχαίο στους δρόμους με δύο τραυματίες

Ηράκλειο: Έρχεται ο κόμβος στον Άη Γιάννη Χωστό - Ξεκίνησαν οι εργασίες

ESPA BANNER