Πατέρας και γιος φόρεσαν χειροπέδες σε χωριό του Δήμου Μαλεβιζίου, χθες (Τρίτη 14/1) το πρωί, μετά από αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι και σε αποθήκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν 4 κυνηγετικά όπλα, γεμιστήρες, τουλάχιστον 500 φυσίγγια, καθώς και ένα σπαθί σαμουράι.
Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ:
Συνελήφθησαν, χθες (14.01.2025) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, οργανώθηκαν και πραγματοποιήσαν πρωινές ώρες χθες έρευνες στην κοινή οικία των ημεδαπών και σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούν.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
Τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα,
τρείς (3) γεμιστήρες,
πεντακόσια δεκατέσσερα (514) φυσίγγια διαφόρων τύπων & διαμετρημάτων
διόπτρα και
μεταλλικό σπαθί με θήκη
Η προανάκριση διενεργείται από Το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Απολογείται ο 45χρονος για το φονικό τροχαίο με θύμα τον Παναγιώτη
Hράκλειo: Κινητοποίηση στην Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)
Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ - Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών