Κρήτη

Ηράκλειο: Οι εκπαιδευτικοί θα πληρώσουν για να κάνουν τα τεστ κορωνοϊού

Δημοτικό Βουτών

Οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί θα καλύψουν τα έξοδα προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού

Ο λόγος για τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών όπου πριν από λίγες ημέρες, εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό. 

Αρχικά, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα γινόταν έρανος για να καλυφθούν τα έξοδα των τεστ ωστόσο αργά χθες βράδυ, με νέα ανακοίνωση του, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα.

Υπενθυμίζεται ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου. 

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Μετά από έκτακτη ενημέρωση που είχαμε από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, αποφάσισαν να καλύψουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί τα έξοδα του τεστ και θα ζητήσουν τη οικονομική βοήθεια του Συλλόγου μόνο για όσους αδυνατούν να καλύψουν το σχετικό κόστος. 

Αφού ευχαρίστησαν την Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και όλους τους γονείς για την συγκινητική τους πρωτοβουλία να αναλάβουν τη συγκέντρωση χρημάτων, τους διαβεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επαναλειτουργία του σχολείου, νωρίτερα από τις 27 Σεπτεμβρίου. 

Με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ευχαριστεί με τη σειρά του όσα μέλη προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά και εύχεται ότι θα επανέλθουν όλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές, υγιείς στο σχολείο.

Κόσμος

Παραλλαγή Όμικρον: Η Ιαπωνία κλείνει τα σύνορά της σε πρακτικά όλους τους αλλοδαπούς

κορωνοιός

  Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ο Φουμίο Κισίντα, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα σε όλους τους ξένους επισκέπτες από αύριο Τρίτη 30ή Νοεμβρίου, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον του νέου κορονοϊού στο αρχιπέλαγος.

Οι Ιάπωνες οι οποίοι επιστρέφουν από κράτη όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα της παραλλαγής αυτής θα μπορούν να μπουν στη χώρα, αλλά θα είναι υποχρεωμένοι να τίθενται σε καραντίνα σε εγκαταστάσεις που θα τους υποδεικνύονται, πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιαπωνικής κυβέρνησης.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

 

Ηράκλειο: Θρίλερ με τις εκλογές στο Δικηγορικό σύλλογο - Ποιοι πάνε στο δεύτερο γύρο

Κρήτη - κορωνοϊός: 193 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ESPA BANNER