Κρήτη

Ηράκλειο: ΟΑΕΔ και ΔΟΥ έχουν τον δικό τους απινιδωτή μετά από δωρεά ιδιώτη

απινιδωτης.jpeg

H ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τις θερμές και εγκάρδιες τους ευχαριστήριες στον κύριο Χατζάκη Κωνσταντίνο, για την αγορά συστήματος αυτόματου απινιδωτή.

Πρόκειται για μια ανιδιοτελή προσφορά που σκοπό έχει την αντιμετώπιση έκτακτών περιστατικών ανάνηψης στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφ.Κνωσού.

Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στην είσοδο του κτιρίου της Λεωφ.Κνωσού 255 και Α.Νάθενα, όπου στεγάζεται η Δ.Ο.Υ Ηρακλείου και η Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΑΕΔ Ηρακλείου καθώς και λοιπές υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στην χρήση του απινιδωτή έχουν ήδη εκπαιδευτεί από το ΕΚΑΒ Κρήτης, υπάλληλοι του ΟΑΕΔ Ηρακλείου Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης και της ΔΟΥ Ηρακλείου.

Κρήτη

Λασίθι

Λασίθι: Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανατολή Ιεράπετρας

Φωτιά - Πυροσβεστική

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόλαβε τα χειρότερα για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Ανατολή της Ιεράπετρας.

Η φωτιά, άγνωστο μέχρι στιγμής πως εκδηλώθηκε,έκαψε μικρή έκταση πριν την σβήσουν οι πυροσβέστες.Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη και γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί ενώ βοήθησαν και οι άνεμοι που έπνεαν με μικρή ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - καύσωνας: "Έβρασε" με πάνω από 42 βαθμούς και καυτό αέρα το νησί - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία - Παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο όσο και το...ταξίδι