Για μία ακόμη χρονιά το Ηράκλειο ανοίγει την αγκαλιά του και υποδέχεται τους δρομείς όλων των ηλικιών, που συμμετέχουν στον αγώνα Run Greece, που ξεκίνησε από τις 10 το πρωί σήμερα.
Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον γιορτή του κλασσικού αθλητισμού στην πόλη του Ηρακλείου, που διοργανώνει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, με μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης την Ergo Ασφαλιστική και τοπικούς
χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές και το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.
Φέτος οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 2.000 για τη συμμετοχή των δρομέων στους αγώνες των 5 και 10 χλμ.
Δείτε φώτο:




Την εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022 έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο.




Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 δρομείς και ο Δήμαρχος στις δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του :
«Τo RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Οι σχεδόν δυο χιλιάδες συμμετοχές επιβεβαιώνουν ότι όλο και
περισσότεροι συμπολίτες μας αγκαλιάζουν τα οφέλη της άθλησης, πράγμα που είναι βασική στόχευση της πολιτικής μας όσον αφορά στον μαζικό αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνεισέφεραν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης. Ως Δήμος Ηρακλείου στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε σταθερά και εμπράκτως το RUN GREECE με τις υπηρεσίες, και το έμψυχο δυναμικό μας».
Στην εκκίνηση των δέκα χιλιομέτρων παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντιχάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς στελέχη του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ηράκλειο: "Πλήρωσαν ακριβά"... το κάπνισμα μέσα στο καφενείο!
Κρήτη: Πυροβόλησε και τραυμάτισε γάτα - Θα πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή - ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή