Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο - Κτηματολόγιο: Από τα άγρια χαράματα έξω από τα γραφεία οι πολίτες! (φωτογραφία)

Κτηματολόγιο
 clock 08:18 | 12/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Διανυκτερεύουν... έξω από τα γραφεία του Κτηματολογίου στην οδό Μετεώρων, στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου οι πολίτες, προκειμένου να προλάβουν τις ημερομηνίες που εκπνέουν.

Οπως αναφέρει πολίτης, στέλνοντας και την ακόλουθη φωτογραφία με τη... λίστα προτεραιότητας, πολλοί Ηρακλειώτες κοιμούνται έξω από τα γραφεία για να μην χάσουν τη σειρά τους!

Οπως φαίνεται ο πρώτος στη σειρά, στήθηκε έξω από τα Γραφεία στις 10 το βράδυ και ο επόμενος στις 03.23 τα ξημερώματα!

Image
ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ

Γράφει ο πολίτης:

"Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία πού έχουν υποστεί εδώ και εβδομάδες (αν όχι μήνες) οι πολίτες στο Κτηματολόγιο στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε επίσκεψη μου, με ενημέρωσαν σχετικά ότι οι πολίτες κοιμούνται απέξω προκειμένου να έχουν- κρατήσουν σειρά προτεραιότητας για την επόμενη μέρα. 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία πού επισυνάπτω από τους σημερινούς ενδιαφερόμενους (12/12/2024), από τους οποίους ο 1ος έχει έρθει 22.00 στις 11/12/2024 για να προλάβει να μπει να καταθέσει. 

Επειδή οι ιθύνοντες δεν ξέρουμε τι θέση παίρνουν για όλη αυτή τη κατάσταση, οι διορίες λήγουν και τα πρόστιμα παραμονεύουν επιλέγω με θάρρος να προβώ σε τέτοια κοινοποίηση προκειμένου να μάθει ο κόσμος τα τεκταινόμενα στις 12/12/2024 στην Ελλάδα 2.0

Με θάρρος της γνώμης μου προς τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου, 

Ν.Μ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξυλοδαρμός Ηρακλειώτισσας από τον σύντροφό της: Σοκάρει το βίντεο - "Κλάψε, κλάψε"

Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Εθνική εξαιτίας τροχαίου (εικόνες)

Εμπρησμός στο Μαλεβίζι: Νέα κατάθεση από τον 53χρονο για τον 44χρονο φερόμενο ως ηθικό αυτουργό

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis