Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Κλειστό λόγω βλάβης το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών
ανακυκλωση
 clock 19:34 | 08/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Ηρακλείου συνεχίζει να παραμένει κλειστό λόγω βλάβης στην πρέσα δεματοποίησης που δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.

Ο Δήμος Ηρακλείου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΕΑΑ για την επίλυση του προβλήματος στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Τονίζεται ότι η μη λειτουργία του ΚΔΑΥ έχει ως συνέπεια την αύξηση του όγκου των απορριμμάτων που οδηγούνται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), την καθυστέρηση της διαδικασίας μεταφόρτωσης και, κατ’ επέκταση, καθυστέρηση στην πλήρη αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη.

Γι’ αυτό μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, παρακαλούνται θερμά οι πολίτες να διατηρούν, εφόσον είναι εφικτό, τα ανακυκλώσιμα υλικά για τον μπλε κάδο στους χώρους τους.

Για την επανέναρξη της λειτουργίας του ΚΔΑΥ θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση της ΕΕΑΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Δήλωσαν influencer και απαίτησαν χρήματα για να μην δυσφημίσουν τουριστικό κατάλυμα!

Κρήτη: Πτώση βρέφους από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα επί του ΒΟΑΚ (φωτογραφίες)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis