Καταδικαστική απόφαση εξέδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε βάρος ενός 39χρονου και μιας γυναίκας, που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στα δικαστήρια Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια των απολογιών της 26χρονης μητέρας του 3χρονου Άγγελου και του 44χρονου συντρόφου της.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο για τρία από τα τέσσερα αποδιδόμενα αδικήματα, πλην της φθοράς, και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 9 μηνών, εκ των οποίων οι 6 μήνες είναι υποχρεωτικοί προς έκτιση.
Η συγκατηγορούμενή του κρίθηκε ένοχη για δύο από τα τέσσερα αδικήματα και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για τον σχηματισμό δικογραφίας σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα δικαστήρια.
Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν περιλάμβαναν διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών, υποκίνηση σε διατάραξη κοινής ειρήνης και διατάραξη δικαστικής συνεδρίασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: Αρνητικά τα πρώτα τεστ για την εγκεφαλική λειτουργία του μικρού Άγγελου
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μανώλης Δανδουλάκης