Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Καρέ - καρέ η πρόσκρουση του ΙΧ στη βιτρίνα του μίνι μάρκετ (βίντεο)
δρβεβ
 clock 12:17 | 26/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Με πρόθεση φέρεται να έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μίνι μάρκετ στο κέντρο του Ηράκλειο ένας 47χρονος, τα ξημερώματα, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κινήθηκε σκόπιμα με το όχημά του προς την πρόσοψη του καταστήματος, αφού προηγουμένως είχε δημιουργηθεί ένταση. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού, όταν το αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά ένα σταθμευμένο δίκυκλο και στη συνέχεια κατέληξε με δύναμη στην τζαμαρία του μίνι μάρκετ.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο 47χρονος είχε επισκεφθεί το κατάστημα ζητώντας σάντουιτς. Όταν ο ιδιοκτήτης του υπέδειξε ότι τα προϊόντα βρίσκονταν στο ψυγείο, ο άνδρας φέρεται να αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας και εξυβρίζοντας. Απομακρύνθηκε από το σημείο, ωστόσο επέστρεψε λίγο αργότερα, αυτή τη φορά οδηγώντας το αυτοκίνητό του, το οποίο κατέληξε πάνω στη βιτρίνα.

Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο εκτεταμένες υλικές ζημιές. Ο 47χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο περαιτέρω κατηγοριών, καθώς οι Αρχές ερευνούν τα ακριβή κίνητρα και τις συνθήκες της πράξης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ανήλικος αλλά κατηγορείται για ληστεία και εμπρησμό!

Ηράκλειο: Τον έπιασαν οι Λιμενικοί με το παράνομο φορτίο (εικόνα)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis