Η κακοκαιρία που συνεχίζεται στην Κρήτη, δημιουργεί πολλά προβλήματα και στις μεταφορές.
Σύμφωνα μεληροφορίες, ένας αεροσκάφος της Aegean Airlines που εκτελούσε την προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" των Αθηνών προς το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, δεν μπόρεσε τελικά να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr από την Aegean Airlines, η πτήση θα εκτελεστεί όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες θα ενταθούν.
Το ίδιο έγινε και με την προγραμματισμένη πτήση προς Ηράκλειο της Sky Express, όπως μπορείται να δείτε και στην παρακάτω εικόνα:

Υπενθυμίζεται πως οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη δεν επιτρέπουν τον απόπλου των πλοίων, από τα λιμάνια της Κρήτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Η κακοκαιρία "Κάρμελ" προ των πυλών
Κακοκαιρία - Ανώγεια: Μαγευτικό τοπίο στην κατάλευκη Νίδα (Φωτογραφίες)