Κρήτη

Ηράκλειο: Και στάση λεωφορείου, και κίνηση και μπλόκο (φωτογραφίες)

τροχαία μπλόκο

Με την υποσημείωση: "Δε μπορούν να βρουν ένα λιγότερο επικίνδυνο μέρος για έλεγχο;" αναγνώστης του ekriti.gr, έστειλε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Πρόκειται για το πιο "παραδοσιακό" και αγαπημένο στέκι για έλεγχο, τροχαίων παραβάσεων, έξω από το Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου κόβονται κυρίως κλήσεις σε δίκυκλα.

τροχαία μπλόκο

τροχαία μπλόκο, by renas

 

τροχαία μπλόκο

τροχαία μπλόκο, by renas

Ωστόσο η στάση του αστικού λεωφορείου, η είσοδος του Κοιμητηρίου και η μεγάλη κίνηση οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, δημιουργούν ένα "μείγμα" κινδύνου. Στις φωτογραφίες το κλιμάκιο της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου - Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) κάνει τον έλεγχο, ωστόσο ίσως θα έπρεπε να βρουν ένα άλλο, πιο ευρύχωρο σημείο, για να στήσουν το μπλόκο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία