Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί (23.04) στο κέντρο του Ηρακλείου με μία γυναίκα να τραυματίζεται όταν έπεσε σε κακοτεχνία του δρόμου.
Πιο συγκεκριμένα σε δρόμο απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, η τουρίστρια πιθανότατα να σκόνταψε και να έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να υποστεί εξάρθρωση και κάταγμα στον αγκώνα, χάνοντας μάλιστα και αρκετό αίμα.
Στο σημείο βρίσκοταν αστυνομικοί που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια ενώ άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Οι επαγγελματίες της περιοχής ζητούν την άμεση επιδιόρθωση του καφάο, καθώς βρίσκεται και σε ένα σημείο από όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες.
Ταχύτατη... "αποκατάσταση"!
Πρόκειται για φρεάτιο του ΟΤΕ, όπως μας ενημερώνουν από το Δήμο Ηρακλείου, άρα υποχρέωση του ΟΤΕ και προκειμένου να προληφθούν άλλα ατυχήματα, ο δήμος επέλεξε να ρίξει τσιμέντο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δολοφονία 43χρονης Ελευθερίας: Το χρονικό του εγκλήματος που σόκαρε τους πάντες...
Ετήσιο επίδομα 300 ευρώ σε συνταξιούχους και ευάλωτους - Όλα όσα πρεπει να γνωρίζετε