Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Δύο τροχαία χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς αλλά με ταλαιπωρία - 31 οι νεκροί το 2015

08fb1e0e80a32a88384214235cb91f33_xl.jpg
 clock 20:43 | 09/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Χωρίς ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς αλλά με πολλές υλικές ζημιές σε οχήματα και ταλαιπωρία των οδηγών δύο ακόμα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου σήμαναν συναγερμό σε τροχαία και ΕΚΑΒ.

Το πρώτο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Αλικαρνασσού από τη σύγκρουση οχημάτων ενώ το δεύτερο επίσης στην εθνική στο ύψος της Αγίας Πελαγίας όπου είχαμε ένα ελαφρύ τραυματισμό.

Και τα δύο  ατυχήματα συνέβησαν την ώρα που στην Κρήτη σύμφωνα με τα στοιχεία των υπηρεσιών είχαμε αύξηση κατά 47,6%  στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα σε σχέση με το 2014 για τη φετινή χρονιά .Μέχρι τώρα στην Κρήτη είχαμε 31 νεκρούς έναντι 21 το προηγούμενο έτος.
Σε επίπεδο χώρας καταγράφεται  αύξηση του αριθμού νεκρών (2.6%) και βαριά τραυματιών (7%) σε όλο το οδικό δίκτυο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis