Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αγωνία τέλος για τον 85χρονο - Από το πάρκο Γεωργιάδη βρέθηκε στο λιμάνι

Δέκα απάτες από μαιμού τεχνικούς ΔΕΗ
 clock 08:50 | 09/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 85χρονου στο Ηράκλειο. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος πάσχει από άνοια, δεν επέστρεψε από τη βόλτα του στο πάρκο Γεωργιάδη χθες το μεσημέρι, με αποτέλεσμα οι δικοί του να ανησυχήσουν.

Έγινε δήλωση εξαφάνιση στην αστυνομία, ενώ ο γιος του έκανε ανάρτηση στα social media, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τις Αρχές.

Τελικά ο 85χρονος εντοπίστηκε περίπου στις 10 χθες (Κυριακή 8/9) το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου, σε καλή κατάσταση και επέστρεψε στην οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Νέα σεισμική δόνηση νότια του Ηρακλείου

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στο ΒΟΑΚ στο ύψος του Κακού όρους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis