Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αγαπούσε τα αρχαία - Συνελήφθη 46χρονος

αρχαια
 clock 08:54 | 22/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (21/12) σε περιοχή του Ηρακλείου, 46χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δραστηριότητα και στη συνέχεια οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αυτό, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 46χρονος, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και χώρους, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- αμφορίσκοι, -2- κύπελλα, -4- σφαιρικοί πρόχοι, κάλυμμα αγγείου και τμήμα αμφορίσκου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Καμία ανησυχία για το κρούσμα μηνιγγίτιδας, λέει το σχολείο

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Ηλεκτρικής Διασύνδεση Κρήτης – Αττικής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis