Κρήτη

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου

περιφερειακο συμβουλιο.jpg

Ανακοίνωση για το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφορικά με την οικονομική κρίση και την ψήφιση του προϋπολογισμού, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε καταθέσει πρόταση ψηφίσματος για τον κρατικό Προϋπολογισμό του 2018, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης στις 30-11-2017.
Η πλειοψηφία, αλλά και οι άλλες παρατάξεις – που δήθεν σέβονται τους θεσμούς και το διάλογο – αντί να συζητήσουν το θέμα στο Συμβούλιο, το παρέπεμψαν σε . . . διαπαραταξιακή συνεννόηση, για να μην εκτεθούν δημόσια για τις θέσεις τους.
Μετά από κρυφό παζάρι 20 ημερών δημοσίευσαν μια «απόφαση», όπου άλλοι σύμβουλοι ψήφισαν «ΝΑΙ» (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και άλλοι «ΟΧΙ» (ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ).
Είτε με το «ΝΑΙ» είτε με το «ΟΧΙ», όλοι λένε πως θέλουν μια «δίκαιη ανάπτυξη» με το κεφάλαιο (για το οποίο δε θέλουν να πουν κακή κουβέντα) και τους εργαζόμενους, όλους ευχαριστημένους δήθεν ! Ο καθένας  μάλιστα λέει για τον εαυτό του πως είναι πιο δίκαιος από τους άλλους  και καταγγέλλει τους υπόλοιπους πως είναι άδικοι, «σφικτοί», χωρίς πρόγραμμα κλπ. Σκέτη υποκρισία.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε το ψήφισμα που είχε καταθέσει, όπως αναγράφεται αναλυτικά στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 
 
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας