Κρήτη

Η Κινέζα πρέσβειρα Zhang Qiyue στην CRETA FARMS

image001_2.jpg

Εντυπωσίασε η επίσκεψη της Κινέζας Πρέσβειρας στην Ελλάδα Zhang Qiyue (Τσανγκ Τσιγιουέ) στις εγκαταστάσεις της CRETA FARMS στο Λατζιμά Ρεθύμνου.

Η Κινέζα διπλωμάτης και 3 ακόμη Κινέζοι αξιωματούχοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας από την οικογένεια Δομαζάκη και γνώρισαν τα πρωτοποριακά προϊόντα, τον τρόπο παρασκευής και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας που έχουν καθιερώσει την εταιρία στις κορυφαίες θέσεις του food technology παγκοσμίως.

Η κα. Zhang Qiyue και οι Κινέζοι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν για την παραγωγική διαδικασία των αλλαντικών, τη γραμμή παραγωγής του γύρου και τις συνθήκες εκτροφής των ζώων της CRETA FARMS, του μοναδικού καθετοποιημένου παραγωγού χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συζητήθηκε και η πιθανότητα εισόδου της CRETA FARMS στην κινεζική αγορά μέσω στρατηγικών συνεργασιών.

Η CRETA FARMS, ο μεγαλύτερος παράγωγος χοιρινού της χώρας μας με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης, εντυπωσίασε το επιτελείο με τις 20 πατέντες που έχει καταφέρει να κατοχυρώσει παγκοσμίως. Μετά τη γευστική δοκιμή στις διαφορετικές κατηγορίες που αναπτύσσει η Κρητική εταιρία, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα της χώρας και πρωτοπορούν.

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα