Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου μάγεψε τη Σαντορίνη

φιλαρμονικη ηρακλειο
 clock 12:46 | 07/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Μάγεψε όλη τη Σαντορίνη η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, με τους ήχους της να ταξιδεύουν σε όλο το νησί κάτω από το φως του φεγγαριού και των αστεριών.

Οι μουσικοί από το Ηράκλειο και οι δύο ερμηνεύτριες Χριστίνα Βετουλάκη και Μαριάννα Μυλωνογιαννάκη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τις δύο συναυλίες που έδωσαν στο νησί, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση του συλλόγου Κρητών Θήρας «Το Αρκάδι».

φιλαρμονικη ηρακλειο

φιλαρμονικη ηρακλειο, by meropi

Τη Φιλαρμονική συνόδευε στη Σαντορίνη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και αρμόδια για μουσικά σύνολα του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρία Καναβάκη, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στο Δήμο Θήρας ,στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο σύλλογο Κρητών «Το Αρκάδι» και τον πρόεδρό του κ. Μανόλη Ορφανό για την άψογη φιλοξενία των μελών της αποστολής ενώ υποσχέθηκε ότι θα επαναληφθούν παρόμοιες εκδηλώσεις.   

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis