Κρήτη

Η αστυνομία της Κρήτης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο (φωτο)

διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, και σε κοινωνικές Υπηρεσίες των Νομών, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Νήσου προσέφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Συγκεκριμένα:

• Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης, την 20.12.2019 επισκέφθηκε και προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχο Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ
διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ

• Την 20.12.2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Αστυνομικός Διευθυντής Σπυριδάκης Νικόλαος, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική Υπηρεσία του Ηρακλείου.

διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ
διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ

• την 23.12.2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Γεώργιος Λυμπινάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική δομή των Χανίων.

διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ
διανομή τροφίμων από την ΕΛ.ΑΣ

• Την 20.12.2019 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

διανομή τροφιμων
διανομή τροφιμων

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Κρούσμα του ιού στην Δημοτική Αστυνομία

Δημοτική Αστυνομία

Ενεργοποιούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται σε περίπτωση εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού, στη Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου καθώς ανιχνεύθηκε κρούσμα του ιού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας: 

"Σε απολύμανση των χώρων της Δημοτικής Αστυνομίας προχωρά σήμερα, Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 12:00 ο Δήμος Ηρακλείου λόγω κρούσματος  κορωνοιού.

Παράλληλα δεν θα λειτουργεί ούτε το τηλεφωνικό κέντρο.

Οι Υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα από τις 16:00 το απόγευμα  και μετά. "

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Λαγουβάρδος στο Ράδιο Κρήτη: Αύριο η πιο καυτή μέρα για τo νησί

Κρήτη: 140 οι ασθενείς με covid στα νοσοκομεία του νησιού

Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο