Κρήτη

Η ΑΜΑΚ για την πρωτιά στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου

εκλογές ΤΕΕ ΤΑΚ

Ανακοίνωση με αφορμή την πρωτιά στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης εξέδωσε η παράταξη Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης:

"Οι Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους μηχανικούς της Ανατολικής Κρήτης που μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν για άλλη μια φορά και έδωσαν στην ΑΜΑΚ  πάλι την πρωτιά στο ΤΕΕ/ΤΑΚ, με ποσοστό 37,41 % στην Αντιπροσωπεία και 47,37% στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τμήματος.
Στην Αντιπροσωπεία ΤΕΕ πανελλαδικά όπου η ΑΜΑΚ κατέβηκε, όπως πάντα, με αυτόνομο ψηφοδέλτιο κερδίζει τις 2 από τις 4 έδρες της Ανατολικής Κρήτης!
Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν σημαντική νίκη για την ΑΜΑΚ που κατάφερε, παρά τις αντιξοότητες, να είναι και πάλι πρώτη -με διαφορά- δύναμη στο ΤΕΕ/ΤΑΚ.
Η ΑΜΑΚ, ως η πρώτη σε δύναμη παράταξη, θα αναλάβει άμεσα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να γίνει η συγκρότηση των οργάνων του ΤΕΕ/ΤΑΚ το συντομότερο δυνατό, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.
 

1111.png

1111.png, by renas

2222.png

2222.png, by renas

 

33333.png

33333.png, by renas

 

4444.png

4444.png, by renas

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Ενισχύεται με 4 νέες κλίνες ΜΕΘ

κλινες μεθ

Με 4 νέες κλίνες και τον αναγκαίο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενισχύεται η ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κλινών από 11 σε 15.

Την είδηση έκανε γνωστή στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης και όπως εξήγησε, πρόκειται για 4 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι κλίνες έχουν ήδη φτάσει και αυτό που απομένει είναι εγκατασταθεί και ο συναφής εξοπλισμός ούτως ώστε να τεθούν σε λειτουργία, κατί που αναμένεται να γίνει από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Αναγκαία για τη λειτουργία των μηχανημάτων των νέων κλινών ΜΕΘ, όπως είπε ο κος Κιούλπαλης, κρίνεται η εξοικείωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού ως προς τη χρήση τους.

Μετά την πρόσληψη δύο επιπλέον γιατρών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και με το ήδη υπάρχον νοσηλευτικό προσωπικό, ο Διευθυντής της Μονάδας, εξήγησε ότι καλύπτεται η δυνατότητα λειτουργίας τους, αν και τα πράγματα όπως επεσήμανε θα ήταν πολύ καλύτερα εαν η 7η ΥΠΕ είχε προβεί και σε προσλήψεις εξειδικευμένου πρσωπικού προκειμένου να στελεχώσουν τις νέες κλίνες ΜΕΘ.

Ειδήσεις σήμερα

Τζανάκης στο Ράδιο Κρήτη για κολχικίνη: Να μην χρησιμοποιείται αλόγιστα

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Αυτοί είναι οι 15 γιατροί που παραιτήθηκαν

Ηράκλειο: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Ποινικολόγου