Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Για τις προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ ενημερώνει τα μέλη της η ΟΕΒΕΝΗ

Για τις προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ ενημερώνει τα μέλη της η ΟΕΒΕΝΗ
 clock 17:35 | 29/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Κοινή σύσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τους βουλευτές του νομού, θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο, η ΟΕΒΕΝΗ, με θέμα το ασφαλιστικό  και τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Παράλληλα, το προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ αποφάσισε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου να προχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα σε ενημέρωση των τοπικών επιχειρηματιών για τις προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ.

Μάλιστα, την Τετάρτη 7 Μαϊου, έχει προγραμματιστεί συναυλία με κρητικούς καλλιτέχνες, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, όσοι επαγγελματοβιοτέχνες ενδιαφέρονται θα μπορούν να εγγράφονται στη λίστα των επιχειρηματιών που θα κινηθούν δικαστικά κατά του ΟΑΕΕ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis