Κρήτη

'Ενας χρόνος χωρίς τον Βαγγέλη - Βουβός πόνος και αναπάντητα ερωτήματα

βαγγέλης γιακουμάκης

'Ενας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, η ιστορία του οποίου συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Συγγενείς και φίλοι θυμήθηκαν σήμερα στο κοιμητήριο στο Σελί Ρεθύμνου τον Βαγγέλη τους, ζητώντας επιτέλους απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, έφυγε από τη ζωή.
Με το θέμα ασχολήθηκε για ακόμη μια φορά η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη. Η νέα Ανακρίτρια Ιωαννίνων που ανέλαβε την υπόθεση του 20χρονου Κρητικού, έστειλε κλήσεις για να ξεκινήσει ο νέος κύκλος καταθέσεων των βασικών μαρτύρων.
Το γεγονός επιβεβαίωσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη Δημήτρης Μπούκας. Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Παρά το φόρτο εργασίας και τον τεράστιο όγκο υποθέσεων, η Ανακρίτρια Ιωαννίνων αξιολογεί τους ουσιώδεις μάρτυρες».
Ο κ. Μπούκας σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη διαβεβαίωσε πως δεν βρέθηκε κάποιος νέος μάρτυρας να καταθέσει αυτοβούλως για περιστατικά που δεν έχουν μέχρι σήμερα αναφερθεί, όπως ευρέως φημολογήθηκε πρόσφατα.
«Οφείλουμε» είπε χαρακτηριστικά, «να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα αναρτώνται στο διαδίκτυο, που συχνά φθάνουν στην υπερβολή και προκαλούν πόνο στην οικογένεια. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει προσωπική έρευνα δεν έχουν παρά να καταθέσουν τα στοιχεία τους στην Ανακρίτρια. Η βοήθεια απ’ όπου κι αν προέρχεται στη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι ευπρόσδεκτη. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα».
 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 69 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κρούσματα κορωνοϊού

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.353

Στην Κρήτη, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 69 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 40 στο Ηράκλειο, 16 στο Ρέθυμνο και 13 στα Χανιά

Δείτε την ημερήσια έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: "Έκρηξη" εισαγωγής ασθενών στα νοσοκομεία!

Κρήτη - κορωνοϊός: Ιικό φορτίο σε λύματα περιοχών που ήταν "καθαρές"

Κρήτη - σχολεία: Ποια τμήματα παραμένουν κλειστά λόγω κορωνοϊού