Κρήτη

Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας στην Κρήτη

1_55.jpg

Την σύμβαση έργου με προϋπολογισμό 464.000 περίπου ευρώ για την «Συντήρηση επαρχιακού δικτύου ΠΕΗ Αχλάδα-Φόδελε» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 
Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου για θέματα πολεοδομίας Δράκος Μαρής ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Ηρακλείου Μανόλης Φακουκάκης, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «Λατομική ΑΤΕ» Αντώνης Ορφανάκης.
«Ένα ακόμα έργο οδοποιίας υπογράψαμε σήμερα και αφορά τον δρόμο Αχλάδα-Φόδελε όπου θα γίνει αντικατάσταση ασφαλτικών, οριζόντια και κάθετη σήμανση. Ένα έργο σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή και εκτιμάμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με έργα οδοποιίας σε όλη την Κρήτη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. 
Το έργο
Το έργο αφορά την πλήρη αποκατάσταση καθ΄ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας της οδοποιίας από ασφαλτικό σε τμήμα από τον κόμβο Φόδελε έως  τον οικισμό Συγκεκριμένα  από τον Κόμβο Φόδελε έως και τον οικισμό θα γίνει πλήρη αποκατάσταση καθ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας οδοποιίας της οδού  με ασφαλτικό . Από τον οικισμό Φόδελε προς το παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο  θα γίνει πλήρη αποκατάσταση καθ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας της οδού  και ειδικότερα θα γίνουν εργασίες χωματουργικές, οδοστρωσίας , ασφαλτικών κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης. Επίσης θα γίνει καθαρισμός της τάφρου και του ερείσματος όπως επίσης των Τεχικών ομβρίων υδάτων.

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!