Κρήτη

Ελληνική Αυγή για την Κρήτη: Δίνει κουβέρτες στο Κέντρο Αστέγων Ηρακλείου

σπυροπουλος ελληνικη αυγη.jpg

Ηλεκτρικές κουβέρτες θα παραδώσει στο Κέντρο Αστέγων Ηρακλείου η Ελληνική Αυγή για τη Κρήτη.
Σε σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης Γιώργου Σπυρόπουλου, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

"Η Ελληνική Αυγή για την Κρήτη, στο πλαίσιο της στήριξής της στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες από τα μνημόνια και τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων, θα παραδώσει στο Κέντρο Αστέγων Ηρακλείου ηλεκτρικές κουβέρτες για τον επερχόμενο σκληρό χειμώνα, με χρήματα από την αποζημίωση των αιρετών που θα λάμβάνουμε! Με αυτό τον τρόπο θα υλοποιήσουμε τη δεμευσή μας, ότι τα χρήματα αυτά θα επιστρέφονται στους Έλληνες!".
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων