Κρήτη

Ελληνική Αυγή για την Κρήτη: Ανακοίνωση - φωτιά με σοβαρές καταγγελίες

σπυροπουλος

Ανακοίνωση με καταγγελίες - φωτιά εξέδωσε ο συνδιασμός Ελληνική Αυγή για την Κρήτη με επικεφαλής τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Σπυρόπουλο, μέσα από την οποία καταγγέλει το καθεστώς χορήγησης γνωματεύσεων σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες προκειμένου - όπως αναφέρει η περιφερειακή παράταξη - να μην δίνονται συντάξεις σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Το σύστημα επιτροπών για εξετάσεις Α.Μ.Ε.Α απροκάλυπτα και με εντολές των Τροϊκανών, αρνείται να δώσει σωστές γνωματεύσεις σε συνανθρώπους μας και με το απάνθρωπο και αισχρό αιτιολογικό ότι αυτές είναι άνωθεν εντολές, δεν δίνουν ποσοστά αναπηρίας άνω του 67% ,για να μην παίρνουν αυτοί οι συνάνθρωποί μας όσα δικαιούνται, για την φροντίδα τους και για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, όπως ορίζουν οι αρχές ενός σωστού κράτους, για σύνταξη κτλ!

Γινόμαστε συγκεκριμένοι, χωρίς για ευνόητους λόγους να αναφέρουμε το όνομα του ανήλικου παιδιού! Η αρμόδια επιτροπή έκρινε ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ανήλικο εντεκάχρονο παιδί αγρότη από τον Νομό Ηρακλείου, μόνο με 67%,και ενώ μέχρι τώρα αυτές οι περιπτώσεις κρίνονταν με ποσοστά άνω του 80%! Αλήθεια πόσο μια παραπληγία σε ένα ανήλικο παιδί, μπορεί να είναι κάτω του 80%;
Ως λέγεται και ύστερα από καταγγελίες που περιήλθαν στον συνδυασμό μας, οι εντολές είναι να μην υπάρχουν ποσοστά αναπηρίας άνω του 80%, καθότι αυτές είναι οι εντολές της Τρόικας και των αριστερών φραπεδο-επαναστατών που έχουν τσακίσει την χώρα!

Η πλήρη υποταγή του Έθνους στους διεθνείς τοκογλύφους,και των υποτακτικών τους,που δεν σέβονται τις ανθρώπινες αξίες,και αρχές! Να πάρουν τα χρήματα από τα χρωστούμενα των κομμάτων και να τα επιστρέψουν στον Ελληνικό λαό!

Να κόψουν τις δίπλες και τριπλές συντάξεις των βουλευτών και των λαμόγιων που κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα και να τα δώσουν στους Έλληνες που έχουν ανάγκη φροντίδας!

Να δημεύσουν τις περιουσίες αυτών που κατέκλεψαν την χώρα και να τις δώσουν στους αδύναμους,και με σοβαρά προβλήματα Έλληνες, καθώς και στο σύστημα υγείας και όχι να δίνουν προτάσεις αντί ασθενοφόρων να φτιαχτεί ένας δρόμος ευθεία, από το Ηράκλειο ως την Σητεία για να πηγαίνουν γρήγορα τα ασθενοφόρα!
Αυτό το ανέκδοτο το είχε πει ο περασμένος Δ/της Δημόσιας Υγείας στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης πριν έξι μήνες!

Να κοιτάξουν με ανθρωπιά τις επιτροπές ελέγχων και όχι να καλύπτουν τις ξαδέρφες και να διορίζουν φίλους, κουμπάρους, φίλες, φίλων και θεωρητικούς "αγωνιστές" της κατάληψης και του ραχατιού, αλλάζοντας τα συζυγικά επώνυμα με τα πατρικά για να μην τους παίρνει γραμμή ο κόσμος!".

Κρήτη

Συνάντηση Κουράκη-Βλατάκη για θέματα του Τουρισμού

koyrakis_-vlatakis.jpg

Συνεργασία για τα κυριότερα προβλήματα του τουριστικού τομέα είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης και ο Πρόεδρος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μιχάλης Βλατάκης, στα γραφεία της ΠΕΔ.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη συνάντηση συγκεκριμενοποιήθηκαν οι προτάσεις των δυο φορέων, για τους αναγκαίους κανόνες, κάτω από τους οποίους θα πρέπει να γίνει το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν στην Κρήτη την φετινή περίοδο. Και τούτο, σε συνδυασμό με τα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να ισχύουν για την προστασία των πολιτών από την πανδημία.

Οι κ. κ. Κουράκης και Βλατάκης συζήτησαν επίσης για την ανάγκη στήριξης των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό μέχρι να ομαλοποιηθούν οι υγειονομικές συνθήκες και παράλληλα συμφώνησαν στην ανάγκη εμβολιασμού των ανθρώπων του Τουρισμού πριν από την έναρξη της περιόδου.

Ο Γιάννης Κουράκης τόνισε ότι η ΠΕΔ Κρήτης έχει εγκαίρως καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερη και αποδοτική η φετινή τουριστική περίοδος.

Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, η μεγάλη πολιτισμική και πολιτιστική παράδοση της προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία και σε συνδυασμό με το σύγχρονο και ανεπτυγμένο πλέγμα υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και τις αξιόπιστες υποδομές δημόσιας Υγείας με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναδεικνύουν το νησί μας ως ένα ασφαλή διεθνή προορισμό, δήλωσε ο Γιάννης Κουράκης.

Ειδήσεις σήμερα 

Κρήτη - Κορωνοϊός: "Παράθυρο" για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές - Τι προβλέπεται

Κορωνοϊός - Πελώνη για Κρήτη: Οι μεταλλάξεις προσέγγισαν το 90% των νέων κρουσμάτων

Δήμος Ηρακλείου: Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή - Τα θέματα